KARAVAAN // Drukwerk#5

Een avontuurlijke avond vol verrassingen met een theatraal rockconcert

Muziektheater

Tijdens Drukwerk krijg je een inkijkje in het maakproces van jonge theatermakers én een complete voorstelling. Makers die op dit moment in het Makershuis van Karavaan aan het werk zijn laten een work-in-progress presentatie zien, een korte pitch of lezen een paar scènes voor. Daarnaast zie je in DRUKWERK ook altijd een korte, affe voorstelling van een jonge theatermaker. Ook het jonge singer-songwriters talent komt aan bod: op voorspraak van Podium Victorie nodigen we iedere editie een jonge, lokale singer/songwriter uit, die als programma-onderdeel wat van zijn/haar werk laat horen.

Er zijn weer een aantal enorme talenten in het Makershuis aan de slag (geweest) met inspirerende projecten en superleuke ideeen.

Het probleem van Dave is dat hij mijn vriend was

In een theatraal rockconcert met spoken word komen jongeren aan het woord die zich normaal niet openstellen. Met schurende live-muziek en grootse projecties op een rauwe verlaten plek.

Het probleem met Dave is dat hij mijn vriend was laat de binnenwereld zien van drie totaal verschillende jongeren, die elkaar hebben gevonden in hun afkeer van de buitenwereld die van alles van ze wil. Die alleen bij elkaar even rust hebben gevonden, op een verlaten plek ergens in de stad. Maar wat gebeurt er als een van hen ook hier niet meer komt? Wat blijft er dan nog over?

Met je AlkmaarPas tegoed betalen? Dat kan! Mail naar info@karavaan.nl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.