Hier in dit obscure hotel, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt er samen eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier in Hotel Spijkers hoeft een mens nooit meer alleen te zijn. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren.

HOTEL SPIJKERS

Joost Spijkers

In het kader van een testpilot voor Open Nederland, opent de de Vest Alkmaar van 16 t/m 18 april haar deuren voor bezoek.

Een man loopt geschrokken en verdwaasd de lobby van een hotel binnen. Zijn kleding druipt van het water en hij zit onder de butsen en schrammen. Over zijn arm hangt zijn kleddernatte trouwpak. Hij slaat op de hotelbel en wacht op de nachtportier. Het orkestje in de lobby speelt onverstoorbaar door. Tijdens het wachten flitst het leven van de man aan hem voorbij. Golven van zoete, pijnlijke en geestige herinneringen volgen elkaar op. Aangejaagd door de muzikanten bezingt de man alle hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Een hartstochtelijke ode aan de levenden én de doden uit zijn geschiedenis.

Hier in dit obscure hotel, ver weg van de waan en de sleur van alle dag, wordt er samen eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier in Hotel Spijkers hoeft een mens nooit meer alleen te zijn. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren.

Hoe doe je mee aan de testpilot voor theaterbezoek?
1. Je koopt een kaartje voor een van de voorstellingen tussen 16 en 19 april en maakt een testafspraak via deze link.
2. In de speciale teststraat kun je een gratis sneltest laten afnemen. Vergeet je ID-bewijs niet.
3. De uitslag van de test lees je af in de corona check-app die je gratis kunt downloaden in de app store.
4. Op vertoon van een negatieve coronatestuitslag, je theaterkaartje en ID-bewijs krijg je toegang tot het theater. Kijk voor meer informatie op de website van testen voor toegang.  

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.