-

Fabian Claes Jansen // Gemma

Man & vrouw, in één lijf samen

** Actie: Jij bepaalt wat jij betaalt ** Graag nodigen we je uit om, voor slechts €3 (de prijs van het pauzedrankje), de voorstelling ‘Gemma’ van Fabian Claes Jansen te komen bekijken! Jij bepaalt wat jij betaalt aan het einde van de voorstelling.

We zijn er namelijk van overtuigd dat dit ontroerende toneelstuk over identiteit en zelfacceptatie zó goed is dat het door iedereen gezien moet worden. Na afloop betaal je voor de voorstelling wat jij het waard vond. Bestel je kaartje via de Bestelbutton en kies voor Jij bepaalt wat jij betaalt als je van deze actie gebruik wilt maken.

Er is eigenlijk maar één vrouw in het harde offshore-leven van Gert en dat is Gemma. Maar Gemma is nog niet zichtbaar. Alleen voor Gert. Totdat ze er wel uit móet. Naar buiten, zichtbaar en reëel. Een liefdevolle queeste met Gemma in de spiegel, brengt Gert na jaren tot een groot besluit. Gemma zal een plek moeten krijgen in hun lijf en leven, maar hoe en in welke vorm?

Dit rauw-poëtische verhaal, ingetogen spel van Jansen, prachtige livemuziek van componist-artiest Mariëlle Woltring (LAVALU) en het bijzondere decor geeft een inkijk in een innerlijke zoektocht van een bigender persoon en het ontstaan van een man én een vrouw in één lijf samen. “Jansen creëert magie met pianist Mariëlle Woltring.” (de Volkskrant)

Expositie
In de foyer is de foto-expositite #MYOWNGENDER van Sevilay Maria vooraf en na afloop te bezichtigen.

Talkshow in de Plein Zaal
Na de voorstelling presenteert Tijn de Jong (van @Tijnblijftzacht) een talkshow, waarin met het publiek en ervaringsdeskundigen verder gepraat wordt over thema’s als Trans en ouder zijn, Trans Activisme, Trans Geschiedenis, et cetera.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.