Curtains

Scala

Wat krijg je wanneer je drie moorden op toneel brengt en de politieman die het onderzoek leidt musicalaspiraties blijkt te hebben? Curtains! Scala speelt maar liefst 2 avonden én een zondag matinee in theater de vest met hun nieuwe voorstelling!

Curtains - Het Verhaal

Het gegeven van een musicalcast die als groep iets beleeft, anders dan het instuderen van de show, is niet nieuw. Maar in Curtains bereikt de gelaagdheid nieuwe hoogtepunten. Want niet alleen vallen er slachtoffers, de leading lady is al na een paar minuten overleden, de show zelf wordt voortdurend veranderd. En verbeterd, niet in het laatst door de bemoeienis van de onderzoekende inspecteur Fran Cioffi.

Een plot als deze, met een handeling in een handeling, samengevoegd met een paar lovestories en natuurlijk de 'whodunnit' als gevolg van meervoudige moord in een afgesloten theatergebouw, past bij Scala. Omdat bijna de hele tijd de volledige cast op het toneel staat krijgt iedereen voortdurend de kans om het beste uit zichzelf te halen en volop te kunnen stralen op het podium.

Deze voorstelling betekent veel plezier, veel uitdaging en veel investeren, zowel voor de spelers als voor het AT!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.