Brigitte Heitzer, René van Kooten, Soraya Gerrits // MAMMA MIA!

Een gloednieuwe versie van de iconische ABBA-musical

De muziek van ABBA is weer helemaal in. Hoogste tijd dus voor een gloednieuwe versie van ‘MAMMA MIA!’, met in de sterrencast onder anderen Brigitte Heitzer, René van Kooten en Soraya Gerrits. In deze musicalsensatie worden de grootste ABBA-hits verpakt in een heerlijk swingend verhaal vol romantiek en humor.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader? Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

Wereldwijd genoten al ruim zestig miljoen bezoekers van de musical ‘MAMMA MIA!’. En daar komen er nog flink wat bij, want vanaf september zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan twintig Nederlandse theaters.

De matineevoorstelling op zondag 10 december om 14:30 uur is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking
Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding. Heeft u een visuele beperking, kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat. U ontvangt voorafgaand aan de voorstelling van ons nog een servicemail met verdere praktische informatie. Heeft u vragen, bestelt u liever telefonisch of komt u met een blindengeleidehond? Neem contact op met de kassa via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.