Act4you // 15 jarig jubileums event

Act4you casting viert het 5-jarig jubileum met een dag vol activiteiten!

AVONDPROGRAMMA

Muzikale Show met verschillende artiesten: Sterre Weldring (singer/songwriter), Irene Min (zangeres divers repertoire), Javi Escalera (Spaans en Nederlandstalig lied), Ivanildo– oftewel IVA Stevie Wonder - the Tribute (SBS6), deelnemers van Alkmaars Talent (jong talent uit de regio) en nog een verrassingsoptreden. Na de voorstelling proosten we samen op het jubileum. Lees meer over de artiesten.

MIDDAGPROGRAMMA

Keuze uit diverse workshops, speeddates met mensen uit het vak, rondleiding door het theater.
Tijdens de speeddates zijn o.a. aanwezig: Charlotte Besijn (actrice, regisseur), Laurien Verstraten (actrice, presentatrice RTL), booker castingbureau.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Meer informatie op www.act4you.nl. Speeddates ad € 10,- zijn te combineren met een rondleiding (beperkt plaats) dus VOL=VOL. Aanmelden via info@act4you.nl.

Belangrijk: Als je je aanmeldt voor het middagprogramma dan is het noodzakelijk per mail je wensen kenbaar te maken via info@act4you.nl – 1e en 2e keus workshop. De informatie hierover staat op de website www.act4you.nl onder NIEUWS.

Volg het nieuws op de website www.act4you.nl en via Facebook voor actuele informatie. Met je kaartje voor de avondvoorstelling loot je automatisch mee voor een aantal mooie prijzen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.