Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen met thema ‘Onderwaterwereld’

Het is tijd om je zwemoutfit en dansschoenen uit de kast te halen, want op zaterdag 23 september begint het nieuwe discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Het belooft een spetterende avond vol plezier, muziek en gezelligheid te worden. Het thema van de eerste disco is ‘Onderwaterwereld’, waarbij de bezoekers worden meegenomen in een betoverende onderzeese sfeer. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren tijdens de disco. 

 

Elke maand een ander thema

Elke maand biedt zwembad Hoornse Vaart de gelegenheid aan zwemliefhebbers om de dansvloer te betreden en te genieten van een unieke zwemervaring. Kinderen tot 13 jaar kunnen maandelijks op zaterdagavond hun moves laten zien tijdens het discozwemmen. De zwembadomgeving wordt compleet omgetoverd in het thema van de maand, waarbij fantasie en feestelijkheid hand in hand gaan.

 

Live DJ Pim draait de beste muziekjes

Het hoogtepunt van de avond is de aanwezigheid van live DJ Pim, die de beste deuntjes draait en de dansvloer vult met opzwepende muziek. Het zwembad wordt verlicht met spectaculaire discoverlichting, waardoor een betoverende sfeer ontstaat die alle aanwezigen in de feeststemming brengt. Het snackarrangement, verzorgd door de horeca, biedt de perfecte aanvulling op de avond en laat deelnemers genieten van heerlijke versnaperingen.

 

Voor de opening van het discoseizoen staat het thema ‘Onderwaterwereld’ centraal. Van zeemeerminnen tot tropische vissen, de bezoekers kunnen zich verheugen op een magische onderzeese wereld. Maar dat is nog niet alles – gedurende het seizoen zullen er nog meer thema’s voorbijkomen, zoals Halloween, Glow in the dark, Piraten, Superhelden, Circus en Jungle.

 

Vier je kinderfeestje tijdens de disco!

De toegangsprijs voor het discozwemmen bedraagt € 7,10 per kind. Voor elk kind is één begeleider (18+) gratis. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een speciaal snackarrangement inclusief toegang tot de disco te reserveren. Voor degenen die een verjaardag te vieren hebben, zijn er speciale kinderfeestjesarrangementen beschikbaar, waarbij de jarige gratis toegang krijgt.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.