Vakantieprogramma Outdoorpark Alkmaar

6 t/m 12 jaar

Alkmaar Sport biedt in de voorjaarsvakantie een speciaal vakantieprogramma aan voor kinderen van 8 t/m 12 jaar bij Outdoorpark Alkmaar. Op woensdag 24 februari en vrijdag 26 februari kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar voor €12,50 meedoen met de twee uur durende activiteiten op het overzichtelijke park. Onder begeleiding van professionele instructeurs gaan de kinderen het avontuur aan met de obstakels en tijdens de verschillende teambuildingsactiviteiten. 

Activiteiten
Van 22 t/m 26 februari kunnen de kinderen weer genieten van de vrije dagen tijdens de voorjaarsvakantie. De kinderen zitten te poppelen om weer met elkaar te mogen spelen. Op woensdag 24 februari (09.30 - 11.30 en 12.00 - 14.00 uur) en vrijdag 26 februari (09.30 - 11.30 uur) kunnen kinderen meedoen met verschillende activiteiten. Onder begeleiding van een enthousiaste instructeur gaan de kinderen de strijd aan met de vele obstakels. Daarnaast zijn er diverse teambuildingsactiviteiten en sportspelletjes (waaronder Archery Tag) te vinden op het grote, veelzijdige park in Alkmaar. Tot slot kunnen de kinderen proberen op de roos te raken tijdens het boogschieten. Deelname aan de voorjaarsvakantie activiteiten bedraagt €12,50.

Aanmelden
De kinderen worden voor bij de poort opgehaald, want de ouders mogen door de coronamaatregelen het park niet betreden. Online reserveren is voor de voorjaarsvakantie activiteiten noodzakelijk. Aanmelden kan via deze link

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.