Outdoor Lente Loop bij Outdoorpark Alkmaar

Op 14, 15 en 16 mei organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met de sportregisseurs een 3-daagse coronaproof buitensportactiviteit voor outdoorliefhebbers van 8 tot en met 26 jaar bij Outdoorpark Alkmaar. Tijdens de Outdoor Lente Loop volgen de deelnemers 50 minuten lang een route over het park waarbij ze de strijd aangaan met de vele obstakels, de hoge heuvel en de 60-meterlange stormbanen. 

Coronaproof sporten in de buitenlucht
Wie van outdoor, sport en spelen houdt, kan op vrijdag 14 mei, zaterdag 15 mei en zondag 16 mei zijn geluk niet op bij Outdoorpark Alkmaar. Alkmaar Sport organiseert namelijk in samenwerking met de sportregisseurs van Alkmaar een Outdoor Lente Loop. Deze 3 dagen worden verdeeld in 3 leeftijdscategorieën en 3 tijdsblokken. Op vrijdag 14 mei kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar het park betreden, op zaterdag 15 mei is het park geopend voor jongeren van 13 t/m 17 jaar en op zondag 16 mei kunnen volwassenen van 18 t/m 26 jaar de obstakels overwinnen. Per dag staan 3 tijdsblokken gepland van 10.00 - 10.50 uur, 11.00 - 11.50 en 12.50 uur. 

Aanmelden en meer informatie
Toegang tot het park is €2,50 en deelnemers mogen in 50 minuten zo veel mogelijk rondjes lopen of rennen. In verband met het Coronavirus zijn geïnteresseerden verplicht om vooraf in te schrijven via deze link. Daarnaast is het voor ouders en toeschouwers niet toegestaan om het park te betreden. Tot slot houdt Outdoorpark Alkmaar zich uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. 

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.