Koude Training op de 400-meterbaan van ijsbaan De Meent

Bij Alkmaar Sport nodigen we je uit om deel te nemen aan onze spannende Koude Training op de 400-meterbaan van ijsbaan De Meent. Dit is niet zomaar een training; het is een kans om jezelf op een unieke manier uit te dagen, je lichaam te ontdekken en de kracht van de kou te ervaren. Geïnspireerd door de prestaties van Wim Hof, die buitengewone dingen heeft laten zien in extreme kou, hebben we een speciale sessie samengesteld waarin je verschillende ademhalingstechnieken en koudetolerantie kunt verkennen.

Start je dag vol energie!

Stel je voor dat je je dag begint met een energieboost en een gevoel van vitaliteit. Dat is precies wat onze Koude Training op de ijsbaan De Meent te bieden heeft. Onze 400-meterbaan vormt het perfecte decor voor deze buitengewone ervaring.

In deze eenmalige sessie zullen we verschillende oefeningen en technieken verkennen, waaronder buik- en borstademhaling, de One-Breath-Brake, en de keuze tussen ademen door je neus of mond. We zullen ook de Morning Energizer en de Wim Hof Methode (WHM) behandelen, met een diepgaande uitleg van wat het is en wat het voor je kan doen. Een hoogtepunt van deze training is het wandelen over het ijs met blote voeten, een oefening die je verbinding met de natuur versterkt en je lichaam uitdaagt. We zullen de WHM-ademhaling oefenen, op het ijs zitten en zelfs liggen op het ijs of in de sneeuw.

Meer energie, creativiteit en een sterker immuunsysteem

Deze Koude Training is ontworpen om je meer energie, creativiteit, een sterker immuunsysteem en een diepere verbinding met jezelf te geven. Onze instructeur Eddy Bakker brengt jarenlange ervaring en expertise in deze sessie, en je zult zien dat de resultaten op lange termijn verbluffend zijn.

Wacht niet langer op anderen om jezelf dit buitengewone cadeau te geven. Doe mee aan onze Koude Training en ontdek de kracht van de kou, recht hier bij ijsbaan De Meent. Schrijf je snel in voor deze unieke sessie en laat de natuurlijke kracht in jezelf ontwaken!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.