Gratis sportplezier voor iedereen!

Alkmaar Sport bestaat 10 jaar en dat wordt groots gevierd op zondag 16 juni met een spectaculaire open dag! Sportcomplex Hoornse Vaart en Outdoorpark Alkmaar openen hun deuren van 13.00 tot 17.00 uur voor een dag vol gratis sportplezier. Het belooft een dag te worden die je niet wilt missen. Tot snel!

Gratis en voor alle leeftijden

Dompel jezelf onder in verschillende activiteiten op deze prachtige sportlocaties. Van uitdagend klimmen en klauteren over de nieuwste obstakels tot verfrissende zwemactiviteiten zoals aquasporten in het 25-meterbad. Voor alle leeftijden zijn er diverse clinics verzorgd door lokale sport- en beweegaanbieders en verenigingen uit Alkmaar. Het belooft een dag vol plezier en beweging te worden, waar zowel kinderen, volwassenen als senioren volop kunnen genieten. Als klap op de vuurpijl bieden we gratis recreatief zwemmen in alle baden van zwembad Hoornse Vaart aan. Een unieke kans om met vrienden en familie te genieten van een ontspannen dag in het water.

Noteer in je agenda!

De invulling van alle activiteiten en clinics in het zwembad, spiegelzaal en sporthal worden later bekend gemaakt. Zet de datum alvast in je agenda en houd de website in de gaten voor het complete programma en informatie over aanmelding.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.