-

BergermeerRun

Het heeft even mogen duren want in 2020 en 2021 wilde de organisatie al de vijfde editie van de BergermeerRun organiseren, maar dit jaar gaat het echt gebeuren!

Dit jaar lijkt er echter niets in de weg te staan om de Run weer vol goede moed te gaan organiseren. Het team is weer compleet en de eerste sponsoren zijn inmiddels bekend. 

Daarnaast staat de BergermeerRun natuurlijk bekend om het feit dat een belangrijk deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. Ook dit jaar heeft de organisatie besloten om https://praethuys.nl/ weer te ondersteunen. Naast een mooi bedrag van de sponsoren gaat er van elke inschrijving € 1,00 naar het goede doel, zodat er aan het einde van de dag een mooi bedrag is ingezameld voor het Praethuys!

En om 24 september opnieuw een superleuke dag te laten worden, heeft de organisatie natuurlijk jullie en jullie supporters nodig!!! Schrijf je dus snel in om er samen met ons weer een leuke dag voor de hele wijk van te maken. De inschrijving is gestart!!!

Naast de 5 en de 10 km voor volwassenen is er ook deze vijfde editie rekening gehouden met de kids. Kids uit de “onderbouw” kunnen zich uitleven op de 500 meter, terwijl de “bovenbouwers” kunnen laten zien hoe snel zij de 1000 meter kunnen lopen. En voor de superfitte bovenbouwers is er bij de volwassenloop ook altijd een plaats beschikbaar!

Klik hier om je in te schrijven

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.