Avond4daagse Alkmaar

De inschrijving voor de jaarlijkse Avond4daagse van Alkmaar is van start gegaan!

Van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei zullen de straten van Alkmaar weer bruisen van energie tijdens dit wandelevenement. Dagelijks om 18.00 uur worden deelnemers uitgenodigd om een vijf kilometer lange route te bewandelen, waarbij zij op de feestelijke slotdag op de Noorderkade beloond worden met de officiële Avond4daagse medaille. Aanmelden kan nu (€ 6,50 p.p.) via www.alkmaarsport.nl/avond4daagse.

Onder het motto "Samen onderweg" kunnen Alkmaarders zich opmaken voor een traditionele wandeltocht door de wijken van Alkmaar. Naast de deelname van diverse basisscholen, staat het evenement open voor individuele inschrijvingen. De start- en finishlocatie bevindt zich aan de Noorderkade, waar deelnemers de eerste drie dagen ook kunnen opstarten bij het stempelpunt.

Peuters en ouderen lopen ook

Niet alleen de volwassenen en kinderen, maar ook de allerkleinsten en ouderen worden betrokken bij de avond4daagse. Op donderdag 30 mei staat de Peuterloop op het programma, waarbij de jongste deelnemers onder begeleiding van mascotte Freddy Fit een rondje om Winkelcentrum Ringers zullen lopen. Zo kunnen zij alvast de unieke sfeer van de Avond4daagse ervaren en trots zijn op hun prestatie, beloond met een welverdiende medaille.

Gedurende de week worden er tevens speciale wandelingen georganiseerd voor bewoners van verzorgingscentra in de wijken, waardoor de hele stad samenkomt in dit prachtige evenement.

Inschrijven voor zowel de Avond4daagse (€ 6,50) als de Peuterloop (€ 2,50) kan via www.alkmaarsport.nl/avond4daagse.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.