Avond4daagse Alkmaar

Wandeltocht

De wandelschoenen kunnen uit de kast voor de Avond4daagse van Alkmaar

Ook in 2023 organiseert Alkmaar Sport weer dé avond4daagse van Alkmaar. Nu de samenwerking met Klein Alkmaar is beklonken zal de avond4daagse ook in 2023 definitief haar doorgang vinden. Inwoners van Alkmaar kunnen maandag 8 t/m donderdag 11 mei alvast vrij houden in de agenda. Deze dagen wandelen zij individueel, met een groep(je) of met de schoolklas elke avond 5 kilometer door de Alkmaarse wijken.

De Avond4daagse van Alkmaar is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Samen wandelen, plezier maken en nieuwe mensen ontmoeten, dat is wat de Avond4daagse zo speciaal maakt. Een traditie die Alkmaar Sport en Klein Alkmaar de komende jaren in stand zullen houden, gezien de 3-jarige overeenkomst die zij hiervoor gezamenlijk hebben ondertekend. Samen onderweg gaan en samen de stad in beweging brengen, van jong tot oud, het zal de komende jaren in Alkmaar een mooie ambitie vormen.

Voor wie nog te klein is om aan de échte 4daagse mee te doen wordt op de laatste avond bovendien een gezellige peuterloop georganiseerd. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.