Alkmaars IJsplein

IJsbaan De Meent pakt uit tijdens de kerstvakantie

Speciaal voor families organiseert Alkmaar Sport in de kerstvakantie het Alkmaarse IJsplein bij ijsbaan De Meent. Iedere middag wordt de Alkmaarse 400-meterbaan omgetoverd tot een gezellige plek voor families op het ijs. De ochtenden blijven traditiegetrouw beschikbaar voor recreatieschaatsers die rondjes willen schaatsen, hun conditie op peil willen houden in de buitenlucht of willen trainen voor natuurijs. 

Families staan tijdens de kerstvakantie van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari centraal op de 400-meterbaan van ijsbaan De Meent. Bezoekers mogen hun eigen sleetje meenemen én kunnen zelfs linksom schaatsen! Tijdens het familieschaatsen is het in de middag niet mogelijk om rondjes te schaatsen of te trainen.

Het programma van het Alkmaarse IJsplein varieert gedurende de kerstvakantie. De ene dag kunnen bezoekers curlen of ice biken en de andere dag wordt er tegen de klok in geschaatst of geijshockeyd. Daarnaast staat de ijshal deze kerstvakantie in het teken van discoschaatsen. Er klinkt gezellige muziek uit de speakers en discolampen verlichten de hal. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.