10-jaar Alkmaar Sport jubileumactie

Hoornse Vaart en De Meent

Alkmaar Sport bestaat 10 jaar en wil deze mijlpaal graag samen alle sporters vieren! Voor de maand maart wordt een feestelijk jubileumticket gelanceerd. Voor slechts € 10,- kan 1 volwassene met 1 kind niet alleen een rondje schaatsen op De Meent, maar ook een duik nemen in zwembad Hoornse Vaart. De jubileumtickets zijn exclusief verkrijgbaar op de speciale jubileumpagina van Alkmaar Sport.

Feestelijk jubileumticket voor € 10,- (geldig in maart)

Alkmaar Sport zet haar 10e verjaardagsfeestje voort met diverse sportieve acties. In maart staan zowel zwembad Hoornse Vaart als ijsbaan De Meent centraal. Met het speciale jubileumticket kan je in de maand maart met 1 volwassene en 1 kind een keer schaatsen op ijsbaan De Meent én een keer zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. Je krijgt voor vier losse toegangstickets en kunt dus zelf kiezen welke dat tussen 1 en 31 maart je gaat zwemmen of schaatsen. Normaal gesproken kost dit combinatieticket € 21,40, ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum biedt Alkmaar Sport het aan voor € 10,-. Een korting van ruim 53%!

Natuurlijk mag je dit prijsverschil in je eigen zak steken. Het is tenslotte een verjaardagskadootje vanuit Alkmaar Sport. Maar: je kunt ook overwegen om (een deel van) het verschil te doneren aan de kinderafdeling van het Noordwest Ziekenhuisgroep. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.