Zuid Amerikaans Zomerconcert

Op zondag 20 augustus a.s. geeft harp-gitaar duo Claudia y Manito een concert in de hortus, Berenkoog 43 te Alkmaar. Dit tweetal heeft een zonnig repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent.

Bij dit concert gaat de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aan met de flamencogitaar. Betoverende melodieën en tot de verbeelding sprekende improvisaties nemen de luisteraar mee naar een gevoelswereld vol passie, romantiek en hartstocht.

Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid pakt ze de toehoorder geraffineerd in. Gipsy flamencogitarist Manito staat haar muzikaal terzijde. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata.

Dit optreden belooft een en al passie en vuur. Hortus Alkmaar is een schitterende ambiance voor zo’n concert. Met kan tussen de bloemenpracht genieten van de voorstelling

Voor info en reserveringen; info@hortusalkmaar.nl of telefonisch 072-5669639.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.