Zomerfeest met Coverband Lynx

Op donderdag 23 mei duurt het officieel nog een maand tot het zomer is. Maar Stadsfabriek Alkmaar en Coverband Lynx zijn het wachten wel zat. Daarom is er op deze datum een heerlijk zomerfeest! We nemen het heft in eigen hand, we bundelen de krachten en we vieren het langverwachte zomergevoel met een onvergetelijke avond vol muziek, zang- en dansplezier.

De Alkmaarse Coverband Lynx beschikt over een fantastisch repertoire om op te dansen, springen, feesten en keihard mee te zingen. Leadzanger Nick Renooij, drummer/zanger Johan Eggermont, basgitarist/zanger Wouter Zijlstra en leadgitarist Jasper Lok weten met hun enthousiasme iedereen in beweging te krijgen. Niet voor niets behoort Lynx al jaren tot de meest geboekte en best gewaardeerde coverbands van Nederland.

Mis deze kans niet en koop nu je kaarten voor dit feest, om de zomer samen met de Stadsfabriek en Coverband Lynx op onvergetelijke wijze in te luiden. Nóg een voordeel: de volgende dag sta je weer fris en fruitig op, want op dit feest kun je vroeg pieken!

Tot dan!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.