Zomerconcert van Claudia y Manito

harp-gitaar duo

Zomerse Zuid Amerikaans klanken in Hortus Alkmaar! Wegens groot succes van vorig jaar komt harp-gitaar duo Claudia y Manito weer een concert op zondagmiddag 11 augustus in de Hortus. Het repertoire bestaat uit zonnige- en romantische muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent.

Met betoverende melodieën en tot de verbeelding sprekende improvisaties gaat de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aan met de flamencogitaar. Dit is een lust voor oog en oor. De luisteraar krijgt het gevoel tijdens het concert op reis te zijn van Venezuela naar Argentinië.

Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige bolero’s. Hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid pakt ze de toehoorder geraffineerd in.  Gipsy flamencogitarist Manito staat haar muzikaal terzijde.  Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata.

Dit optreden belooft een en al passie en vuur. Hortus Alkmaar is een schitterende ambiance voor zo’n concert. Tussen de bloemenpracht geniet je volop van de voorstelling.

Kaarten zijn te koop via https://eventix.shop/s7r8q6k6

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.