WOLF MAIL

De in Canada geboren gitarist Wolf Mail tourt na zes jaar afwezigheid weer in Europa. Wolf's muziek is een samensmelting van traditionele Blues, Soul en Rock. Stijlen waarbij giatristen als Albert Collins, Peter Green en Johnny Winter hem inspireerden om zijn eigen muzikale weg te volgen. Die brachten hem de afgelopen decennia van de States tot Australië en van Japan tot Rusland en Europa.

De 2023 release van zijn album 'The Wolf is at our door' leverde Wolf een Top-5 notering op in Japan als 'best-selling Blues & Roots album for the Summer of 2023. Een album met óók een Alkmaars aandeel.

Tijdens zijn laatste tour in Nederland in 2016, heeft Wolf Mail in de River Studio van Rein Wijnja, nog een aantal tracks geschreven en opgenomen samen met Jan Blaauw, Niko Sarran en de, inmiddels helaas overleden, Russische bassist Roman Grinev. De track Don't Fall Down is te horen op dit 2023 album. Met een groot aandeel voor Frank van Yperen die er middenin de nachtelijke uren een stuwende toetsenpartij bij inspeelde.

Wolf Mail is een eerlijke en ongepolijste gitarist: voor de liefhebbers van sweaty blues, soul en rock een niet te missen concert!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.