Waylon

Wicked Anniversary Tour

Waylon komt dit jaar eindelijk weer met een tour langs bekende poppodia van Nederland om zijn totale muzikale verleden met zijn fans te delen. Zijn grootste hits van alle albums die hij ooit heeft gemaakt, zijn nauwelijks in twee uur te proppen maar dat was hij dus in eerste instantie ook helemaal niet van plan. Onder lichte dwang is het hem dan toch gelukt.

Zijn eigen ‘snoepwinkel’ tour noemt hij het, waar hij eindeloos kan kiezen uit alle genres waar hij ooit aan heeft geproefd in zijn lange carrière. Op de vraag wat hem het meest is bijgebleven uit die 15 jaar zegt hij volmondig:” I’m still standing!”

Wicked Ways is de titel van zijn eerste album in 2009 en het begin van de zeer succesvolle carrière van 1 van Nederlands beste zangers. Een carrière die begon met het fragment uit Hollands Got Talent waarin een jonge Waylon tijdens zijn auditie in 2008 de juryleden omver blies met zijn versie van ‘This is a Mens world ‘. Het leverde hem een platencontract op bij Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel. Waylon is de eerste Nederlander die bij Motown tekent. In augustus 2009 komt daar dan ook zijn eerste album Wicked Ways uit. Van dat album komt de eerste single 'Wicked Way' waarmee hij de harten van vele Nederlanders weet te veroveren.

In 15 jaar volgen na Wicked Ways: The Escapist, Common Linnets ( met Ilse Delange), Heaven After Midnight, Seeds, The World Can Wait, Human en zijn Nederlandstalige uitstapje: Gewoon Willem.

Dit is een show met uitsluitend staanplaatsen.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.