TUSKY

Sinds hun start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgezeten. Met twee LP’s en een EP op zak mag het zeer duidelijk zijn dat de band hun honger voor luide, snelle en furieuze punkrock blijft voeden en nu terug is met hun nieuwe LP: ‘Tusky’.

Nederlandse, Belgische en Duitse festivals als Noorderslag, Zwarte Cross, Jera on Air, Bevrijdingsfestivals, Paaspop, Welcome to the Village, MadNes, Brakrock, Sjock en vele Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse, Franse en Spaanse clubs zijn getuige geweest van de punkrock wervelwind die hun podia vernietigt. Stukje bij beetje wint Tusky de harten van veel nieuwe luisteraars en breiden ze hun fanbase uit door zowel op als naast het podium de beste versie van zichzelf te zijn.

Nu, met hun nieuwe album, heeft Tusky de eer en het genoegen gehad om samen te werken met Adrian Bushby (Foo Fighters, Spice Girls, Muse e.a.) die de band heeft geholpen. Gewapend met twaalf nieuwe tracks is de band klaar om hun liveshow naar een hoger niveau te tillen. Meer band, meer energie, meer entertainment en vooral: meer Tusk. 

Band:
Vladimir Stevic – zang en gitaar
Sjors van Reeuwijk – gitaar
Quirin Wijgers – bas
Bas Allein Richir – drums

Support: BOSKAT

BOSKAT kan worden gezien als een luid en energiek rock duo. Of je het nou poppunk of een grunge revival noemt, feit blijft dat BOSKAT leeft op de dunne lijn tussen burnout en intens genieten – exact de essentie van rock & roll.

De duistere thema’s die zanger en gitarist Vincent’s af en toe in zijn teksten implementeert, combineert hij met zowel zware als speelse RATM geïnspireerde riffs. Het resulteert in een geluid dat je zonder moeite uit elke bedwelming of dagdroom knalt. Soms over de top, altijd recht in je gezicht: als je niet crowdsurfend de zaal verlaat na een show, weet je in ieder geval dat je nog op de been bent. 3,2,1 – BOSKAT!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.