STADSFABRIEK JAZZ

PRESENTEERT: Alessandro Fongaro's Pietre

STADSFABRIEK JAZZ is een initiatief van de Stadsfabriek Alkmaar en SBS Jazz; Live jazzmuziek in de ongedwongen setting van de Stadskantine ( het horeca gedeelte in de Stadsfabriek). Heerlijk genieten van spannende live jazz in de populaire sfeer van de Stadskantine. Muziek op het scherp van de snede!

Zondag 26 mei presenteert Stadsfabriek Jazz een concert van Alessandro Fongaro’s Pietre.


Het Italiaanse woord “Pietre” betekent stenen, maar Alessandro doelt hier meer op gevoelens en sferen. Indrukken die je verzamelt als een mooie verzameling stenen, of opschrijft in je persoonlijk dagboek. De muziek is beurtelings rauw en romantisch. Melancholische melodieën wisselen zich af met stuiterende ritmes. De musici vertellen elkaar verhalen en dagen elkaar uit tot heftige gesprekken. Deze spannende muziek wordt u gebracht door drummer Sun Mi Hong, saxofonisten Nicolo Ricci en Jesse Schilderink en natuurlijk componist en contrabassist Alessandro Fongaro.

Let op: dit concert heeft een afwijkende aanvangstijd, namelijk 20:00 uur. Beleef deze bijzondere muziek op een mooie zomeravond in de Stadsfabriek Alkmaar!

Bezetting:
Nicolo Ricci: Tenorsax
Jesse Schilderink: Tenorsax & Baritonsax
Sun Mi Hong: Drums
Alessandro Fongaro: Contrabas en composities

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.