ROBIN KESTER

Robin Kester laat met haar debuutalbum Honeycomb Shades een uniek geluid horen; een eigenzinnige mix van pop, elektronische muziek, psychedelica vol donkere hypnotiserende spanningsbogen. De Nederlandse artiest, songwriter en producer heeft binnen- en buitenland gestaag veroverd en trekt brede aandacht met airplay op stations als BBC Radio 6 Music, FIP, KCRW en KEXP.

Live injecteert haar band de liedjes met een spontane live-energie en staat daarme op showcasefestivals als SXSW en ESNS, speelt in voorprogramma’s van Villagers tot MUSE en prijkt op de posters van festivals als Crossing Border, Motel Mozaique, Valkhof en Pinkpop terwijl Spotify EQUAL haar beeltenis immens groot projecteert op Times Square in New York.

Voor Kester was Honeycomb Shades een aanhoudend proces van creëren, onderzoeken en opnieuw beoordelen. De nummers, opgenomen en geproduceerd in een voormalige psychiatrische afdeling, variëren van statisch geladen nummers met tegendraadse ritmes, shoegaze-gitaren, onheilspellende triphop-atmosferen met dreigende sax-partijen tot zonovergoten melodieën, breekbare folk en raadselachtige dreampop.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.