QUEEN MUST GO ON

Queen Must Go On is een Queen tributeband van Nederlandse bodem. Deze Nijmeegse, vierkoppige band heeft een duidelijk doel: de geweldige muziek van Queen in ere houden! Tijdens elk optreden brengen de bandleden een muzikale ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. 

Zanger van de band, Ward Palmen, straalt op het podium als vertolker van de legendarische Freddie Mercury, waarbij hij probeert de originele zanglijnen zo precies mogelijk te benaderen. Ward heeft Queen Must Go On opgericht en legt in samenspel met bassist Geert Horvers elk optreden weer de basis: het gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Om de echte Queen-sound zo goed mogelijk over te brengen maakt de band gebruik van dezelfde instrumenten en versterkers als Queen zelf. 

In 2022 deed Queen Must Go On mee aan het programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’: als winnaars mochten ze in mei 2022 als headliner optreden de Ziggo Dome bij ‘The Tribute – Live in Concert’. Afgelopen voorjaar deden ze dat nog eens dunnetjes over met een eigen show. Voor een afgeladen Ziggo Dome vierden ze 50 jaar Queen met gastoptredens van bijvoorbeeld Roel van Velzen en Francis van Broekhuizen.

Natuurlijk komen alle grote hits als 'Don't Stop Me Now', 'We Are The Champions' en 'Bohemian Rhapsody' voorbij, maar ook de prille beginjaren van Queen komen aan bod. Kortom: een show die de echte Queen-liefhebber eigenlijk niet mag missen!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.