OPEN PODIUM PARK DE OUDE KWEKERIJ

Laatste Open Podium van het jaar

In Park De Oude Kwekerij wordt op 10 september van 14.00 uur tot 16.00 uur het laatste Open Podium van dit jaar gehouden. Er is weer een afwisselend programma gepland.

De eerste act van de middag is de band Charlie, bestaand uit zanger-gitarist-songwriter Edwin en drumster-zangeres Ilse. Ze spelen eigen nummers in verschillende stijlen en enkele covers, waarbij ze klinken als een complete band.

Dan is het podium voor dichtersgroep De Alpejagers, uit Laren en Omstreken. Zij brengen een hommage aan Slauerhoff met het thema ‘Alleen in mijn gedichten kan ik wonen’ afgewisseld met eigen teksten en een fragment uit een toneelstuk over Jan Pieterszoon Coen.

Hierna treedt de band Small Affairs op. De zangeressen Simone Peper en Liesberh Haringsma, de bassist Erik Braakman en de zanger-gitarist Ed Braakman brengen unplugged pop, rock, country en soul van vroeger en nu. Small Affairs komt ten dele uit de Blaeustraat en ten dele uit de Spoorbuurt.

Popkoor Atlantis onder leiding van dirigent Klaas Kloppenburg sluit de middag en het Open Podiumseizoen af met meerstemmige interpretaties van bekende en ook minder bekende popsongs, die zowel verrassend als vertrouwd klinken.

Park De Oude Kwekerij ligt aan de Jan van Scorelkade 6, achter molen De Eendracht aan de noordzijde van station Alkmaar. De toegang is gratis, een kleine bijdrage is welkom. Het park is verboden voor honden. Tijdens het Open Podium is het Parkhuis geopend voor een drankje.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.