MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZES

Martijn Fischer is bekend geworden als de persoon die André Hazes vertolkte in de film “Zij Gelooft in Mij” en de gelijknamige musical over het leven van André. Tevens is hij inmiddels een graag geziene gast op vele festivals en feesten. De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop, Nijmeegse Vierdaagse en nog veel meer. 

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na zijn studie werkt hij bij theatergezelschappen zoals het RO theater en het Nationaal Toneel: zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken De Ingebeelde Zieke en Augustus Oklahoma van de Utrechtse Spelen. Hij heeft ook op de planken gestaan met het gezelschap De Verleiders met de voorstelling Slikken en Stikken.

Op televisie en het witte doek was Martijn te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen en Vrijland. De afgelopen tijd heb je Martijn kunnen zien in tv series als Vechtershart en Petticoat en een heel lijstje films waaronder; Rokjesdag, Onze Jongens, Dikkertje Dap, Mannen van Mars en Onze Jongen in Miami. Ook speelde hij de rol van Jezus in the Passion.

In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij op in de Ziggo Dome tijdens vier uitverkochte concerten Holland zingt Hazes. Voor zijn rol in 'Zij Gelooft in Mij' ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Ook voor zijn rol als André Hazes in de film Bloed Zweet en Tranen wordt Martijn beloond met een Gouden kalf.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.