Ligconcert Job Roggeveen

Liggen & Luisteren

Sta jij open voor een bijzondere concertervaring? Kom naar een 'Liggen & Luisteren'-concert! Vlei neer op een matje of leun lekker achterover in een strandstoel. Sluit je ogen en droom weg op wonderschone klanken, live gespeeld door de beste musici. Stap uit je dag, onthaast en geniet in een bijzondere setting met volle aandacht en zonder afleiding van de mooiste klassieke muziek.

Job Roggeveen - Polei

Met ‘Polei’ brengt pianist-componist Job Roggeveen zijn vierde piano-album in drie jaar tijd uit. Stukken met poëtisch klinkende plantennamen, omdat deze prachtige vertakkingen maken. Die onvoorspelbaarheid brengt ze tegelijk hun schoonheid. Het inspireerde Job tot een nieuwe serie stukken, waar die vertakkingen voor hem stonden voor het verspringen van melodieën.

Job creëerde in een paar jaar een geheel eigen pianostijl, waarin melodieën vaak net een andere afslag nemen dan je als luisteraar vermoedt. Kleine melodische sprongetjes en onverwachtse versnellingen zorgen voor een wat naïeve sound, die gevoelens van weemoed en speelsheid samenbrengt.
 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.