KRAAK & SMAAK | ROOFTOP SHOW

Het Leidse producertrio bestaat alweer 20 jaar en komt dat vieren op Victorie’s Rooftop!

Voor deze gelegenheid pakt Kraak & Smaak uit met shows waar de band het publiek meeneemt langs het gehele oeuvre. Natuurlijk zijn de vaste vocale krachten Berenice van Leer en Ivar Vermeulen ook weer van de partij.

Al sinds de eerste albums Boogie Angst en Plastic People met hits als Squeeze Me en Money In The Bag reizen de Leidenaren de hele wereld over met hun dj sets en live optredens. Nu, jaren later, is de formatie nog steeds niet weg te denken dankzij hun unieke mix van funk, soul, disco en electronica en succesvolle samenwerkingen met andere artiesten. Zo verschenen er singles met oa. Parcels, Mayer Hawthorne, Izo FitzRoy en Durand Jones.

De heren zitten niet stil, want er wordt alweer gewerkt aan het zesde album en recent bracht de band de singles ‘My All’ en ‘Ready For Ya’ uit. Deze zomer verscheen ook het album ’Twenty’, waar de grootste hits van de band zijn verzameld. Onlangs kwam 'Twenty: The Remixes' uit met remixes van oa. Purple Disco Machine, Yuksek, Joe Goddard, Jitwam en Moods.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.