Koffieconcert Aurora Afscheid Simon Boerke

Na 36 jaar dirigent van Aurora Koedijk

Het koffieconcert van Aurora Koedijk op zondag 14 juli 2024, aanvang 10:30 uur (zaal open 10:15 uur) in De Rietschoot, Saskerstraat 22 in Koedijk, zal volledig in het teken staan van het afscheid van onze dirigent Simon Boerke die ruim 36 jaar de baton heeft gezwaaid.

Voor dit laatste concert heeft Simon de vrijheid gekregen om zijn programma eigenhandig te mogen samenstellen. Het beloofd een zeer gevarieerd programma te worden. Samen verzorgd door het Brug orkest en het Groot orkest voor het laatst geleid door Simon Boerke.

Ook is het zijn wens om het Pop- en showkoor Heartbeat tijdens zijn ‘afzwaaien’ uit te mogen nodigen. Pop- en showkoor Heartbeat onder leiding van Olaf van Rijn en een eigen live band is een zeer enthousiaste groep vrouwen die op een gezellige manier zo goed mogelijk wil zingen.

Traditiegetrouw op het koffieconcert zijn de door de eigen leden zelfgebakken taarten, welke ten behoeve van Aurora tijdens de pauze worden verkocht.

Voor de leden en dirigent wordt het een memorabele dag tijdens dit slotconcert, met de tot nu toe langstzittende dirigent in de historie van Aurora. Uiteraard zal muziekverening Aurora hier uitgebreid bij stilstaan!

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.