KICK-OFF NOORDERWIND

Noorderwind is terug! Voor Noorderwind 2024 wordt er gefocust om muzikanten een langlopend coachingstraject aan te bieden. Het nieuwe Noorderwind biedt een uitgebreid programma voor jonge muzikanten uit Alkmaar. Het traject omvat vier openbaar toegankelijke masterclasses in performance training, biografie schrijven, songwriting en het opstellen van een meerjarenplan. Daarnaast zijn er pop-up concerten op unieke locaties in de stad en een jaar lang begeleidingstraject voor vijf opkomende acts.

De vijf talentvolle acts worden intensief begeleid in hun carrièreontwikkeling, met een focus op talentontwikkeling, educatie en het creëren van nieuwe speelplekken. Naast muzikanten krijgen ook jongeren de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van productie en marketing.

De eerste kick-off vindt plaats in Podium Victorie op zondagmiddag 24 maart van 15.00 tot 17.30u. Tijdens deze middag wordt het traject van Noorderwind uitgelegd, is er een Q&A met de artiest WIES over welke stappen je kunt nemen als artiest en worden de vijf talenten bekendgemaakt.

Afsluitend is er een borrel!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.