HANG YOUTH // ROOFTOP SHOW

Wegens productionele redenen is deze voormalige rooftop show verplaatst van 16 juni naar 5 november in onze kleine zaal. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Hang Youth houdt bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband. In 2020 brachten de Amsterdammers de albums BOEL AAN DE HAND en ALLES MOET BETER uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunk-beukers als 'WAAROM IS ALLES ZO KK DUUR?', 'IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV' en 'BELASTINGDIENST’.

Uit de voegen barstend van sociale betrokkenheid voeren de jongens hun extreem anarchistische agenda door waar maar kan. Zo speelden ze meerdere primetime televisie en radiomomenten aan gort alsook een illegale bezetting van de Zuid As en ze zijn niet van plan daarmee te stoppen.

Begin mei 2021 kwam de nieuwe plaat HET K-WOORD’ uit, en aangezien het kapitalisme tot op heden niet is gevallen, is de band genoodzaakt om nog meer albums uit te brengen: te beginnen met de splinternieuwe EP 'BEN JE BANG?' die afgelopen voorjaar het licht zag.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.