-

Dunkey SR

Vanwege de pandemie en het sluiten van pubs en poppodia kon de aanvankelijke albumrelease van 'Retirement Plan' helaas niet doorgaan. Maar nu is het dan echt tijd voor Dunkey SR om deze parel live te laten klinken op het podium. Eén ding is duidelijk. De band, die ruim 2 generaties rockmuzikanten omvat, heeft met dit album aangetoond dat pensioenplannen sneller verdampen dan de drive om muziek te maken.

In 2023 is het vijftig jaar geleden dat muzikanten Willem Swikker en Jan Blaauw elkaar voor het eerst tegenkwamen. Met o.a. gitarist Ruben Hoeke én drummer JaapJan Schermer (die als 17-­jarige speelde in de band van Rob Hoeke) is dit optreden een unieke kans om 5 decennia aan rock-­ en blues geschiedenis te zien samenvloeien in de actualiteit en de muziek van Dunkey SR.

Gamma, Booze & Blues Band, Rob Hoeke Boogie Woogie & Blues groep, Hot Bolshevik, Jan Akkerman, Blues on the Green, Johnny Laporte LIVE, Jura, Johnny Feel Good, Ship & Horse Band, Stevie Ray Vaughan Undercover, Flavium en de Ruben Hoeke Band. Zomaar een greep uit de formaties waar de bandleden van Dunkey SR in hebben gespeeld of nog steeds mee op de podia staan.
Inmiddels heeft hun album zowel binnen Nederland als ver daarbuiten zijn weg gevonden. Met lovende albumrecensies op zak betreed de band het podium van Victorie om integraal hun 'Retirement Plan' live te spelen voor publiek.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.