De Mosh Vol. II

16+

Op 3 november gaan we moshen op het beste dat Nederland te bieden heeft op het gebied van hiphop. Deze editie met onder meer Nelcon en Spinneweb. Verwacht kolkende moshpits en blazende beats.

Line up

Nelcon
Spinneweb 
Jairø
Lusho

Nelcon
De 19 jarige Nelcon is het nieuwe talent uit de hiphopscene van Utrecht. Onlangs bracht hij zijn debuut 'Nelconic' uit bij Burning Fik: het eigenzinnige independent label van Faberyayo en Abel. Het album zit vol frisse bangers en afwijkende intrigerende flows, met teksten waarin hij rapt over de flats van Overvecht en de draak steekt met Amsterdam. De hoofdstad haalt het volgens hem niet bij Utrecht, maar hij reisde wel af naar 020 om op te nemen met producer Bas Bron.  Afgelopen maand bracht hij samen met Gotu Jim en Zeldzame het nummer 'LINDA.MEIDEN' uit. Live is Nelcon trouwens nog beter: houdt wel rekening met vlekken op kleding na afloop.

Spinneweb
Spinneweb is een nieuw opkomend creatief collectief uit Alkmaar en omstreken, en bestaat uit fotografen, designers, artiesten en meer. De groep is langzaam maar zeker geluid aan het maken, zo stonden ze al eerder in Victorie en Paradiso en traden ze op bij Open Source. Daarnaast zitten de leden niet stil op het gebied van soloprojecten. Op het podium geeft Spinneweb de volle 100%, en de boys treden altijd op met een hoog energiegehalte. Ze zijn nog maar net begonnen, maar grootse plannen hebben ze zeker.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.