Cor Bakker en Sjors van der Panne

Op zaterdag 25 mei organiseert Cartouche weer een nieuwe voorstelling in de Grote Kerk van De Rijp. Door omstandigheden is pas onlangs bekend geworden wie Cor Bakker meeneemt naar het concert. Zijn keuze was: Sjors van der Panne. Cartouche is dolblij dat deze twee (weer) een avond naar De Rijp komen. Wat een inval-mazzel!! Meesterpianist Cor Bakker die de meesterlijke Sjors van de Panne begeleidt. 

Sjors van der Panne staat bekend om zijn verhalende liedjes. Je luistert gewoon naar zijn teksten. En Cor Bakker? Die luistert mee met zijn handen op de vleugel….

Sjors van der Panne werd in 2008 bij het grote publiek bekend door The Voice. Sindsdien is hij nog meer gegroeid en staat hij bekend als dé chansonnier van de Nederpop. Persoonlijke liederen van hemzelf wisselt hij af met klassiekers van zijn helden van Nederlandse (en soms Franse) bodem.

Uitverkochte concerten in het Concertgebouw of in theaters in het land zijn inmiddels heel gewoon voor hem. En Cor Bakker, die vindt het heerlijk om hem te begeleiden. Toen organisator Cartouche vóór corona de twee uitnodigde voor een optreden wisten de meesterpianist en zanger nog niet wat een bijzondere klik ze met elkaar zouden krijgen. De pianist die bekend staat om zijn muzikaal luisterend oor werd tijdens de repetities heel enthousiast over de verhalende zanger. Het is dan ook niet vreemd dat dit oorspronkelijk eenmalig optreden, nu heel gewoon voor ze is geworden….

De voorstelling begint op zaterdag 25 mei om 20.30 uur in de Grote Kerk van De Rijp. Kaarten kosten €17,50. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar bij DA-drogist Rijkes en via de website cartouche-graftderijp.nl (betalen met iDeal).

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.