CLUB PUSSYCAT

ALLUS // CERTAIN ANIMALS // HEATH

Bij Club Pussycat krijg je de kans om bands en artiesten te zien in de intieme setting van onze kleine zaal voordat ze zijn doorgebroken en alleen nog maar in ramvolle grote zalen en op festivalweides staan te spelen.

Line-up voor deze editie:


ALLUS

Fonkelnieuwe band die bestaat uit 6 mannen uit Groet en, zoals de naam suggereert, alle nummers in alle stijlen spelen. Met hun vette teksten, originele instrumentals en energieke liveshows wordt stilstaan een uitdaging.

Certain Animals

Gedrenkt in een ruime kennis van hun muzikale helden uit de 60s en 70s als Electric Light Orchestra, Supertramp en natuurlijk The Beatles neemt de band je mee op een eclectische en emotionele reis door een vintage verleden. Aangesterkt door nog meer melodische meerstemmigheid dan op hun uiterst goed ontvangen debuutplaat Songs to Make You Move, en met een nog prominentere rol voor toetsenpartijen draagt Certain Animals op hun tweede plaat Arts & Crafts soms tegen beter weten in een boodschap van positiviteit uit. De band voelt zich vrij en combineert moeiteloos satijnzachte seventies melodieën met ronkende Hammonds, AC/DC-boogies met Beatle-ballads en glamrock met goedaardigheid.

Heath

Er raast een psychedelische storm over Nederland en haar naam is Heath. Na het uitbrengen van hun eerste single begin 2023 noemde 3voor12 Den Haag het vijftal al een 'Haagse belofte'. Nu is hun debuutalbum 'Isaak's Marble' op komst en dat markeert de start van het verhaal van Heath. Blazende harmonica's, razende gitaren en verhalende vocalen zuigen je samen met een energieke liveshow een wondere wereld in die bol staat van de uitgebreide, eclectische tracks. Hypnotiserend, bevrijdend en betoverend. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.