CANDY DULFER

CANDY DULFER IS TERUG!

Na een maandenlange tour in de USA is de wereldberoemde Candy Dulfer in november weer terug in eigen land. Om dan meteen te beginnen met een reeks spectaculaire concerten met als special guests twee fantastische Amerikaanse artiesten: Mr. Talkbox en trompettist Philip Lassiter. In A Night in Candy's World staat de Funk, Soul en R&B centraal.

Bekend van ’s werelds meest bekende saxofoonhit "Lily Was Here" heeft Candy meermalen haar liefde voor de funk muziek waar ze mee opgroeide aan de wereld verklaard. Haar opnames en live concerten met Angie Stone, Maceo Parker, Fred Wesley, Aretha Franklin, Beyoncé, Larry Graham, Cory Wong en The Fearless Flyers, Tower of Power en Marcus Miller zijn bekend, maar in deze show gaat de “queen of sax” haar liefde voor funk, r&b, jazzfunk en soul nóg meer uitdiepen, en heeft daarvoor twee van haar meest gerespecteerde collega’s uit de USA ingevlogen. 

MR. TALKBOX
De man is een waar fenomeen: 4-voudig Grammy-winnaar en de ongekroonde opvolger van Roger Troutman van Zapp. Zijn waanzinnige vocoder sound is te horen op maar liefst vijf nummer-1 hits in de USA en daarbuiten, waaronder de grootste funkhit van dit decennium: “24K Magic” van Bruno Mars. Hij toerde met alle groten der aarde, waaronder Rihanna, Kendrick Lamar, N’Sync en Kanye West en zal een speciaal voorprogramma verzorgen met zijn eigen spectaculaire band, en daarna Candy bijstaan in een spetterende funk finale.

PHILIP LASSITER
Deze trompettist, toetsenist, zanger en arrangeur die - net als Candy - vele jaren met Prince speelde, onder andere als arrangeur van zijn legendarische New Power Generation blazerssectie, gaat het dak eraf blazen!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.