-

Big Band The Ramblers met Janne Schra in Grote Kerk De Rijp

Big Band The Ramblers met Janne Schra in Grote Kerk De Rijp 

Op 15 april komen The Ramblers naar De Rijp voor een optreden. The Ramblers komen niet alleen. Ook hun vaste zanger Ronald Douglas én zangeres en Edisonwinnares Janne Schra treden op. Het wordt een muzikaal spektakel. Na het recente succes van Big Bands op televisie, durfde Cartouche zo’n spetterend live optreden wel te organiseren. 

Wie zijn het eigenlijk?
The Ramblers zijn in 1926 opgericht door de pianist Theo Uden Masman. Dat was ongeveer tegelijk met het oprichten van de eerste radio- omroepverenigingen. Sinds die tijd zijn ze in wisselende samenstellingen blijven spelen. Eerst veel op de radio als radio- en dansorkest, onder meer met hun hits “wie is Loesje” en “diep in mijn hart”, later toerend door het (buiten)land. Natuurlijk zijn ze met hun tijd meegegaan, ze spelen tegenwoordig oude hits en nieuwe nummers. De kwaliteit is gebleven. 
Janne Schra.

Ze begon in 2004 met de formatie Room Eleven. Successen volgden al snel en gauw werd de zangeres een top-act op het North Sea Jazz Festival. Janne Schra won in oktober vorig jaar een Edison voor haar nieuwste album ‘In de Regen’. Janne heeft niet alleen in Nederland veel succes. Ze trekt ook volle zalen tijdens tournees in Japan, Canada, Zuid-Afrika en China.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten kosten € 17,50. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar via de website www.cartouche-graftderijp.nl en bij DA-drogist Rijkes (alleen cash). Op 15 april zijn vanaf 20.00 uur kaarten te koop bij de kassa in de Grote Kerk.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.