Beth & Flo

Let op!: Deze voorstelling vindt plaats in Zuidschermer, 'Bij Zuid', Zuidervaart 67

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, zijn twee klassiek geschoolde pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. Zij brengen klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met pakkende teksten, fysiek theater en een flinke dosis humor.

Elsbet en Claudette studeerden klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. In 2020 kwam het duo tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. Het duo heeft in 2022 in Londen gloednieuwe werken opgenomen van de Britse componist Oliver Davis, samen met het Royal Philharmonic Orchestra.

In de cabaretvoorstelling ‘Ander onderwerp’ brengen Beth & Flo absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Het is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Daarbij zorgt de pianomuziek van van grote componisten als Rachmaninov, Scriabin en Bach voor knetterend vuurwerk van vier handen op één vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.