AYNSLEY LISTER

Aynsley Lister staat al ruim twee decennia aan de top van de blues scene, en staat bekend als een van de meest boeiende bluesgitaristen van deze tijd. Niet alleen maakt hij naam met zijn uitzonderlijke gitaarspel, ook wordt hij gewaardeerd om zijn songteksten, waarin hij zijn passie voor het combineren van muzikale genres de vrije loop laat: blues, soul, Americana, rock en soms zelfs pop mengt hij moeiteloos tot een geheel.

De aankomende tour draait om Lister’s nieuwe studio album ‘Along For The Ride’, wat op 11 november uitkwam op zijn eigen label Straight Talkin’ Records, wat hij startte met zijn vrouw Stephanie. De nieuwe plaat bevat 13 nummers – verhalen over alledaagse thema’s als relaties, verlies, gevoelens en het leven zelf in al haar facetten: allemaal gevangen in aanstekelijke melodieën, rockende riffs, virtuoze gitaar solo’s en een energieke mix van moderne elementen en traditionele blues.

Aynsley Lister begeleidt zijn band door een sensationele set, met werk van zowel de goed ontvangen laatste plaat, als favorieten uit het verleden.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.