ANOEK & THE DARLINGS

Laat je meenemen en geniet van een onvergetelijke reis door de muzikale tijd met The Darlings! Ons dynamische kwartet, bestaande uit doorgewinterde muzikanten, staat garant voor een unieke ervaring. Jack van Vegten op drums, Vincent Hiemstra op gitaar, Wil Hietbrink op bas en Anoek Bouma op zang bundelen hun krachten om een muzikaal spektakel te creëren.

Als dé coverband voor pop-country-rock brengen wij niet alleen de grootste hits, maar ook de leukste (vergeten) pareltjes tot leven met onze eigen unieke klank. Of het nu gaat om opzwepende dansnummers die je op de dansvloer laten schitteren, of hartverwarmende ballads die je raken tot in de ziel, ons diverse repertoire heeft voor elk wat wils.

Tijdens onze optredens zul je ongetwijfeld momenten beleven waarbij je denkt, ‘Oja dit nummer!’ of ‘Whow, deze song kende ik nog niet, maar te gek!’. Onze muzikale reis neemt je mee naar het verleden, waar nostalgie en verrassingen hand in hand gaan.

Dus, maak je klaar voor een muzikale belevenis doordrenkt met energie, passie en onvergetelijke momenten, courtesy of The Darlings. Laat je meenemen en geniet van een avond vol bekende deuntjes en nieuwe ontdekkingen, allemaal gebracht met onze eigen unieke twist. Ready to rock? The Darlings staan voor je klaar!

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.