AN EVENING WITH CIAO LUCIFER

Lieve tijgers en tijgerinnen, graag uw aandacht voor het volgende: Ciao Lucifer gaat in maart op tour met hun nieuwe EP Clean Sheets. Laat je niet misleiden door de bandnaam (ze zijn ooit verbannen uit een Slowaaks dorp toen werd gedacht dat ze van de Satanskerk waren): Ciao Lucifer's feel good indie-pop is gemaakt om op te dansen.

Na juichende reviews van oa. OOR, 3voor12 en Billboard ligt er een katapult vol nieuwe songs klaar om de wereld in geslingerd te worden. Daar hoort een tour bij, want liveshows zijn hun handelsmerk: “Ciao Lucifer stelt zich tot doel om geen podium te verlaten voordat ze de hele zaal aan het dansen hebben gekregen.” - NRC (Cultureel hoogtepunt van het jaar).

Ciao Lucifer heeft hun show inmiddels doorontwikkeld tot een soort geflipte DJ-set, maar dan live. Mensen die ze nog niet kennen zijn altijd verbaasd dat het een duo betreft, want ze klinken als een volledige band en alles wat je hoort is ook écht live. Tijdens hun vorige tour namen ze elke avond tien voorprogramma’s mee en ook deze keer hebben ze weer allerlei gekke shit in petto om je een avond lang mee te slepen. Het voelt als een soort vrolijke, chaotische bruiloft waarop iedereen met elkaar trouwt.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.