AC/DC 50 YEARS

2023 is het jaar dat de grootste hardrock band ter wereld 50 jaar bestaat. Om deze enorme mijlpaal te vieren heeft Europa's beste AC/DC tribute band uit de UK, AC/DC UK, hun show dik uitgebreid en komt naar Victorie.

AC/DC UK is zonder twijfel de beste en meest tourende AC/DC tribute van Europa. Dat heeft de band te danken aan de meer dan authentieke leden, hun keiharde gitaarspel en dynamische performance. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van "High Voltage" uit 1976 tot en met “Black Ice” uit 2008. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven komen voorbij. Denk aan "Highway To Hell", "Whole Lotta Rosie", "Let There Be Rock" en natuurlijk "Thunderstruck". Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten: met veel songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort in een bijna 2 uur durende show.

AC/DC UK speelden al eerder op Graspop Metal Meeting, Stone Free, Herning Rocker, the Liverpool Cavern Club, Glasgow ABC, Bospop, Huntenpop etc. De band levert een knallende avond vol power met dezelfde looks, feel en attitude als de real deal. De beroemde striptease van Angus, ACDC Dollars, Brian’s iconische platte pet, een gigantische opblaasbare Rosie, een Marshall wall en kanonnen zorgen voor “A high voltage rock n roll show!”.

Support: DIGGETH
Neem 50 jaar Hardrock, Metal, Southern Rock, good ol’ Rock-’n-roll, Seventies Rock en een vleugje Progressive Rock; de dame en heren van Diggeth gooien het moeiteloos in de blender en maken er hun eigen ding van. De uitkomst is altijd vet, zwaar, zompig en groovy.

Tijdschema
19:45 Aanvang support DIGGETH
21:00 Aanvang AC/DC UK

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.