-

Vinylly

Op zondag 29 mei transformeert Podium Victorie in een heuse platenbeurs. Vinylly strijkt neer met een ruim opgezette Vinyl verkoop: muziekliefhebbers, verzamelaars, geluidsenthousiasten en alles wat ertussenin zit, iedereen is welkom.

 

Breed aanbod

Na een zeer succesvolle editie met ruim 500 bezoekers bij Miss Bell in de Telefooncentrale in 2019, bleek de Kornuit Zaal van Victorie een logische opvolger. De ruimte leent zich voor een bescheiden 95 meter aan beursstand. Ook het aanbod belooft behoorlijk breed te zijn: zo zijn er naast LP’s en singles ook CD’s te vinden, en allemaal in de meest uiteenlopende genres.

 

All For Sale

Toegang voor de platenbeurs is helemaal gratis, en naast struinen voor muzikale pareltjes is er genoeg anders te beleven. Er staan een aantal te gekke DJ’s op het programma, met zelfs een speciale ‘All For Sale’ set, waarbij alle platen die worden gedraaid ook te koop zijn.

Om het plaatje compleet te maken is er in de Kleine Zaal ook de mogelijkheid om even te ontsnappen aan al dat vinylgeweld. Vinylly vangt aan om 11:00 en zal eindigen om 17:00. Voor meer informatie kun je terecht op podiumvictorie.nl

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.