-

Shopping Markt

Kom gezellig struinen en genieten op de Alkmaarse Shopping Markt op 2 juli. In de grotere straten van Alkmaar zoals de Laat, Langestraat, Kerkplein, Koorstraat en Ritsevoort staan tussen 11:00 en 17:00 uur tientallen kramen van lokale winkeliers. Daarnaast vind je veel kramen van marktui die het land rondreizen op zoek naar leuke markten.

Het is voor veel winkeliers de enige dag in het jaar dat ze hun waren buiten kunnen verkopen. Zij zijn dan ook voor hun winkel of elders in de stad met een kraam te vinden waar ze geweldige aanbiedingen presenteren. Op de Alkmaarse Shopping Markt vindt je brocante, vintage, lederwaren, kleding, sieraden, ambachten, echt van alles en nog wat. Het wordt weer een levendige markt waar van alles te vinden is voor de koopjesjager! 

Er zijn niet alleen marktkramen om langs te struinen, er staat ook een draaimolen bij de Grote Kerk. Er is muziek van een sfeervol bandje, en in de Langestraat staat een echte vleugel waar jij op mag spelen.

Dat is nog niet alles, want er is een te gekke sneltekenaar die gratis en voor niks een leuke tekening van jou, je geliefde, je kinderen of je vriend(in) maakt. Ook is er een ijsgoochelaar mét clown!. Je leest het goed: goochelen met ijs. Spannend, leuk én nog lekker ook. Al deze extra’s worden je aangeboden door de gezamenlijke winkeliers van de binnenstad. 

Kortom, 2 juli Alkmaar Shopping Markt wordt een gezellige marktdag. Mis het niet en kom ook naar de Alkmaarse binnenstad! 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.