Watersportmaand met Freddy Fit

Het is weer steeds vaker mooi weer en dat nodigt iedereen uit om lekker in beweging te komen. Freddy Fit, de enthousiaste mascotte van Alkmaar Sport, spoort alle jonge sportliefhebbers aan om deel te nemen aan een proefles bij een watersportsportvereniging. Doen zij mee, dan krijgen zij het door Freddy zelf ontworpen Freddy Fit sportshirt cadeau. Er is keuze uit een select aantal lessen die allemaal in mei en juni plaatsvinden. Het aanbod bestaat onder andere uit; suppen, kanopolo, roeien en zwemmen. Aanmelden kan via www.alkmaaractief.nl/proefles

Het online platform Alkmaar Actief wordt door inwoners van Alkmaar veel geraadpleegd als men op zoek is naar een passend sportaanbod, een leuke proefles of beweegaanbod van bijvoorbeeld de sportregisseurs. Dankzij een bijdrage uit het sportakkoord van de gemeente Alkmaar, wordt er iedere maand een tak van sport uitgelicht. In april stond de buitensport centraal, nu staat de watersport centraal.

Het aanbod is heel divers. Kom bijvoorbeeld meedoen met suppen bij Outdoor Alkmaar of Sup Kids Alkmaar, Kanopoloën tijdens de grote open dag op 1 juni bij Kanovereniging Odysseus, roeien bij ARZV of zwemmen  (ook waterpolo) bij zwemvereniging DAW.

Initiatiefnemers Alkmaar Sport en de gemeente Alkmaar vinden het belangrijk dat kinderen voldoende bewegen en Alkmaar een stad is met een vitaal verenigingsleven.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.