-

Voorstelling Papaver

Al meer dan 20 jaar speelt Papaver4kids voorstellingen voor en met kinderen. Ieder jaar is er een nieuw thema waarin de spelers op zoek gaan naar verhalen, omlijst met liedjes, dansjes en veel grapjes. De spelers zoeken de interactie met de kinderen graag op en zorgen dat iedereen in het publiek mee kan denken over de voorstelling. Zo schitteren de spelers samen met de kinderen in de voorstelling.

Dit seizoen is er gekozen voor één lang verhaal, gevolgd door een speler die ter plekke tekeningen zal maken van de scènes. Zo ontstaat er een rode draad waarin vrij kan worden geïmproviseerd. De tekeningen verbeelden uiteindelijk het verhaal van een hoofdpersoon die zichzelf ontdekt tijdens de reis van zijn leven. Onderweg maakt hij van alles mee waardoor hij groeit tot een persoon die op het eind zelf zijn eigen opdracht kan oplossen. 

De kinderen in het publiek zullen de hoofdpersoon helpen bedenken, een opdracht of probleem voor hem verzinnen en een koffer uitkiezen. Eenmaal onderweg, zullen ze de hoofdpersoon helpen bij het overwinnen van problemen. En aan het eind van de voorstelling kunnen ze vieren dat het de hoofdpersoon gelukt is.

 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.