Urban Sports

De sportregisseur van Alkmaar Sport organiseert woensdag 24 februari, in de voorjaarsvakantie, een Urban Sports dag rondom sportcomplex Oosterhout. Kinderen (7-12 jr) en jongeren (13-17 jr) maken in één dagdeel kennis met drie verschillende Urban Sports. Voor beide groepen staan Freerunning en HipHop op het programma, daarnaast gaat de jongste groep in de ochtend aan de slag op de BMX en de oudere groep leert in de middag de kneepjes van het stuntsteppen onder de knie te krijgen. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht. Helaas is de ochtendclinic al vol gereserveerd.

Urban Sports zijn hippe, coole, veelal ongeorganiseerde sporten waar je al je energie, sportiviteit en creativiteit in kwijt kan. Urban Sports sluiten hier mooi bij aan, omdat ze ook veelal in de buitenruimte plaatsvinden. En buiten mag door de jeugd nogsteeds gesport worden.

Alle kennismakingslessen vinden plaatsen op de velden en in de buitenruimtes rondom sportcomplex Oosterhout aan de Vondelstraat in Alkmaar. De ochtendgroep sport van 9.30-12.30 uur, de middag van 13.00-16.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.