Sport-Z On Tour

Voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking

Op woensdag 21 februari organiseert stichting Sport-Z ‘Sport-Z On Tour’ bij Sportcomplex De Meent (Terborchlaan 301). Kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking zijn welkom voor een ochtend vol plezier en vermaak. Onder begeleiding van ervaren instructeurs worden diverse leuke spellen aangeboden, zoals bowlen en vier op een rij. Natuurlijk mogen de luchtkussens ook niet ontbreken. Deelnemers kunnen zich voor €4,50 aanmelden via www.sport-z.org/ontour.  

De maatschappelijk regisseur van Sport-Z trekt met Sport-Z on Tour langs diverse Alkmaarse sportlocaties om activiteiten te organiseren voor doelgroepen die elders vaak niet mee kunnen doen. Dit keer vindt Sport-Z On Tour plaats in Sportcomplex De Meent. Ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te doen en aan te moedigen.  

Van 10.30-12.00 uur kunnen kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking (6 t/m 17 jaar) zich vermaken tijdens een ochtend vol leuke activiteiten.  

Aanmelden is mogelijk via de website www.sport-z.org/ontour of via Carlien Wabeke via carlienwabeke@dappersport.nl of telefonisch via 06 34797093. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.