Spetterende herfstvakantie bij zwembad Hoornse Vaart

Van zaterdag 21 oktober tot en met zondag 29 oktober staat de herfstvakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, elke dag gratis animatie, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad én voor de allerkleinsten een Experience Center in het Instructiebad.

Gratis animatie en stormbaan

Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want er ligt elke middag de 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Voor de allerkleinsten ligt elke dag het splinternieuwe Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast is er elke dag gratis animatie. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier! Kijk voor het hele programma in de herfstvakantie op www.hoornsevaart.nl/herfstvakantie.

Banenzwemmen & Aquafitness

Gedurende de herfstvakantie is het 50-meterbad vijf ochtenden per week vanaf 07.00 uur geopend voor banenzwemmers die hun conditie op peil willen houden. In het weekend is het banenzwemmen mogelijk vanaf 09.00 uur. Daarnaast is er een aquafitness programma samengesteld met AquaFit, Aquakickboks, Aquajoggen, Aquarobics, FloatFit en Slag- & conditietraining.

Extra zwemlessen & snelcursus B en C

Op verschillende dagen in de herfstvakantie kunnen kinderen deelnemen aan de extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen er lessen aangeboden worden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Meer informatie over de extra zwemlessen is te vinden via www.hoornsevaart.nl/vakantie-zwemlessen.

Tevens organiseert zwembad Hoornse Vaart een snelcursus voor het B- en C-diploma. In zwembad De Hout is het mogelijk om het B-diploma binnen 3 dagen en het C-diploma binnen 5 dagen te halen. Meer informatie over de snelcursus is te vinden via www.hoornsevaart.nl/snelcursus.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.