Sinterklaasintocht // Koedijk

Op zondag 19 november komt de Sint samen met zijn pieten, via de noordkant van het kanaal, Koedijk weer binnen gevaren! Over het kanaal zal de stoet richting de molen muzikaal begeleid worden. Om 13:00 stapt de Sint af bij de molen De Gouden Engel waar we de Sint welkom heten. Rondom de molen is het terrein verhard en kunnen alle kinderen een goed plekje vinden om Sinterklaas te begroeten. Dit jaar met een uitgebreider geluidssysteem zodat iedereen de Sint en presentator goed kan horen! Muziekvereniging Aurora zal het gebeuren muzikaal omlijsten.

Sinterklaasfeest in De Rietschoot

Na het ontvangst zet Sinterklaas zijn tocht voort via de Saskerstraat, naar De Rietschoot.
Voor de kinderen is er een groot feest in de sportzaal van De Rietschoot dat start om 14:00 én voor de oudere kinderen een Sinterklaasfilm in de toneelzaal (optioneel). Ouders of begeleiders die aanwezig willen zijn bij het feest in de sportzaal, dienen een toegangskaartje te kopen via betaalformulier onderaan deze pagina. Sinterklaas heeft aangegeven maximaal 2 volwassenen per gezin te willen ontvangen zodat er genoeg ruimte is voor de kinderen!

En een cadeautje van de Sint: de kinderen hebben dit jaar gratis entree. Kinderen hoeven daarom geen kaartje te kopen of aan te melden en mogen gewoon doorlopen!

Volwassenen:
Als je als volwassene(n) meegaat met de kinderen, koop je een volwassene kaartje(s) voor € 3,00 p.p. (max. 2 volwassenen per gezin) en geef je aan hoeveel kinderen er meekomen. Wij krijgen de namen binnen en zetten deze op de lijst van volwassenentoegangskaarten. De toegangskaarten dienen opgehaald te worden in de week van de intocht. 

Ben je in bezit van de AlkmaarPas? Dan kun je vooraf betalen met de pas in De Rietschoot. Neem even contact hierover op via scw@rietschoot.nl.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.